@KTzone » 數碼 - 電腦軟件資源 » web-based ERP比統果server好好多

2013-6-13 15:53 leptop694
web-based ERP比統果server好好多

吾知有無其他老細試過用D普通既一D ERP公司,之前我用開MYOB既,
本身用開都覺無咩問題,直到有次我成家去左美國玩左半個月先番黎,
番黎見到公司盤數出左問題,又無人處理,最後件事搞到好煩好複雜,
搞到我依家日日都要番公司睇住盤數先安落,
後來先有朋友話我知依家既技術已經可以做到隨時隨地都可以CHECK住公司既數,:11:
所有出入紀錄,總之有得上網既都CHECK到,,,操作又簡單,又平過以前用過既ERP,
因為有上網既DEVICE已經OK!!!最重要我以後可以安心去旅行…吾洗再比老婆咋型…
詳細問過呢D叫ON CLOUD ERP,雲端營運系統,各位有興趣不妨SEARCH下,
真係比起傳統既ERP平好多又方便好多:43:

2013-6-13 17:04 oscar556556
會唔會貴?太貴都係用番傳統果既好:39:

2013-6-20 16:39 evelyn804
咦!岩岩睇左,呢間叫oncloud既cloud base BIZ onCloud erp係用google app engine嫁wo,
即時好感提升,起碼已經覺得佢可靠d先啦,夠快處理力強,資料保密性夠高:29:

2013-6-20 18:25 kolea330
我試過用傳統ERP,有次公司部腦,居然吾見晒入面D野,至始吾敢再用傳統ERP,
後來先知有D叫雲端既ERP,無論如何都吾會吾見野!先放心好多!:38:

2013-7-3 11:18 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-7-3 11:49 sham_yichang30
會唔會貴?太貴都係用番傳統果既好

2013-7-16 11:28 mary53242
講真,ERP呢樣野無話邊間最好,最衰,
只有最適合,間公司係咩類型,搵番最岩既就係最好,
如果真係成日吾係公司,用WEB BASE既ERP,都係件好事:41:

頁: [1]